Skip to main content

Volop ontspanning, creativiteit en gezelligheid tijdens de schilder workshops van Casa Creatief

Geen enkel schilderij is het zelfde.
Ga je voor Flitsende Flamingo’s? Of voor Geinige Grachtenpandjes?
Dikke Dames of Toffe Tulpen?
Een gezellig uitje waarbij alles aanwezig is. Je hoeft alleen maar aan te schuiven!

Aan de slag met een kleurrijk schilderij. Ontspannen, creatief én even je gedachten op nul!

De workshop kleurrijke schilderijen is een gezellige, laagdrempelige schilderworkshop waarin je je heerlijk kunt uitleven! Ontspannen en even je gedachten op nul zetten. Dát is wat we willen! En bovendien: Je hebt geen enkele schilderservaring nodig.
We gaan aan de slag met een vrolijk schilderij. In eerste instantie hebben we allemaal dezelfde afbeelding als uitgangspunt, maar zoals je op de foto’s kunt zien is niet één schilderij hetzelfde! En dat maakt de schilderworkshop van Casa Creatief zo uniek. Niet allemaal met exact hetzelfde schilderij naar huis, nee allemaal unieke werken waaraan je je eigen draai geeft. Moeilijk? Nee, helemaal niet! Alle facetten in het schilderij worden stap voor stap uitgelegd. Op een heldere, eenvoudige manier leren we je om in het platte vlak diepte te krijgen dmv kleurgebruik met een verrassend resultaat.

Bij kleurrijke schilderijen kun je onder andere kiezen uit Flitsende Flamingo’s, Geinige Grachtenpandjes, Toffe Tulpen en niet te vergeten de Dikke Dames.

Na afloop gaat iedereen met een heerlijk voldaan gevoel naar huis. Best ingespannen gewerkt maar heerlijk leeg in het hoofd! En bovendien: supertrots op hun eigen creatie!

workshop kleurrijke schilderijen

Meer weten over onze gezellige schilderworkshops?