Skip to main content

Workshop acryl gieten, ontspanning met een verrassend resultaat!

Geen schilderervaring nodig
Professionele begeleiding
Inclusief al het materiaal
Sfeervolle locatie, met desgewenst een heerlijk glas wijn en lekkere tapas

Acryl gieten, een verrassende techniek!

Gieten met acryl verf is een superleuke, ontspannen manier van creatief bezig zijn. Het resultaat is nooit hetzelfde en je kunt er weinig aan sturen. Des te leuker is het omdat je verrast wordt door een prachtig patroon van kleuren en vormen.

Het is echter niet zo maar een kwestie van verf over het doek gieten. Er is wel degelijk sprake van een techniek. Deze technieken én de manier waarop en waarmee de verf gemengd wordt leer je in de workshops Acryl Gieten van Casa Creatief.

Het gieten van Acryl verf kan over verschillende ondergronden. Ten eerste over een canvas doek, zodat je kunstwerk als schilderij uit de verf komt.

Maar we kunnen deze techniek ook gebruiken om bijvoorbeeld een leuk, houten dienblad uniek te maken. Of een wijnkistje. De keus is aan jou. We maken altijd 2 items zodat je de verschillende technieken goed kunt uitproberen.

De giettechniek geeft op zich al een prachtig resultaat. Maar wil je verder met het resultaat van je gietwerk, dan kun je een tweede workshop boeken waarin we je leren hoe je er, door gebruik te maken  van de ondergrond, een mooie schildering op kunt maken. Lees hier meer over deze tweede workshop: Creatief ná het Acryl gieten

Meer weten over de workshop Acryl gieten?