Skip to main content

Je hebt geen schilder ervaring nodig om bij Casa Creatief een gezellige, creatieve én ontspannen workshop te beleven.

We kiezen in overleg een dag en tijd
Geen schilder ervaring nodig en al het materiaal is aanwezig
Volop gratis parkeergelegenheid voor de deur
Een paar heerlijke uurtjes voor jezelf!

Casa Creatief is een laagdrempelig concept waarin iedereen op een ontspannen en creatieve manier met verf en penseel aan de slag gaat!

De manier van werken onderscheidt zich van de meeste andere schildergroepen.
Bij Casa Creatief leren we je over kleurgebruik, diepte en perspectief maar andere de andere kant houden we het vooral heel luchtig en gezellig. Je zit niet vast aan een serie van 5 of 10 lessen maar je maakt met goede begeleiding in 1 middag of avond een prachtig kunstwerk. Op tafel staan lekkernijen en een lekker drankje hoort er wat ons betreft gewoon bij.

Zo is een schilderworkshop van Casa Creatief een superleuke invulling van een teamuitje of vrijgezellenfeest. Maar ook met buren, vrienden, familie of sportmaatjes is het heerlijk om eens helemaal iets anders te doen. Tof om te zien hoe de kunstenaar in je naar boven komt. Want ook al heb je nog nooit eerder een kwast in je handen gehad, je zult versteld staan van je eigen kunnen!

fun bij Casa Creatief schilderworkshop

Een ongecompliceerd middag of avondje uit, vol gezelligheid en creativiteit!
Waar en wanneer:

We werken gewoonlijk vanuit ons gezellige proeflokaal in De Bilt. Deze locatie is geschikt voor maximaal 12 personen, waarbij het minimum aantal personen 6 is. Voor grotere groepen wijken we uit naar een andere locatie, waar we je met een grotere groep kunnen ontvangen.

De data van de schilderworkshops komen als volgt tot stand:

Je kunt ons mailen of bellen en dan kiezen we samen een datum. Je komt dan zelf met een groep van minstens 6 en max 12* personen en kiest het onderwerp wat jullie willen gaan schilderen. De hele schilderworkshop is dan dus gevuld met je eigen groep.

Het komt ook voor dat we zelf enkele data van verschillende workshops op de website zetten, waarop je je los kunt inschrijven. Je hoeft je dan dus niet als groep aan te melden maar kunt ook alleen komen. De groep bestaat dan uit een gemêleerd gezelschap, wat ook supergezellig is. Je leert er snel anderen door kennen. De workshops gaan door wanneer er minimaal 6 aanmeldingen zijn.

In alle gevallen geldt: Al het materiaal is aanwezig. Je hoeft zelf helemaal nergens voor te zorgen.