Skip to main content

Stippen op Porselein. Een heerlijke bezigheid met een superleuk eindresultaat!

Geschikt voor iedereen. Superleuk als activiteit tijdens bijv. een Babyshower
Ontspannend met altijd een prachtig resultaat
Keuze uit divers keramiek
Sfeervolle locatie, met desgewenst een heerlijk glas wijn en lekkere tapas

Stippen op Porselein, een heerlijke ontspannen bezigheid.

Workshop Porselein Stippen.

Eén van de leukste dingen die ik doe om me te ontspannen is Stippen. Porselein Stippen om precies te zijn.

Ik heb dit ontdekt tijdens een periode in mijn leven dat  het niet lekker liep. Ik kon op geen enkele manier rust vinden. Liep van hot naar her, pakte van alles op en legde het vervolgens weer ergens neer om weer met iets anders bezig te zijn. Ken je dat? Van alles beginnen en niets afmaken?  Totdat ik het stippen ontdekte! Hierdoor vond ik de rust terug. Rust in mijn hoofd om alles weer op orde te krijgen. Heerlijk om te doen.

Stippen werkt bijzonder ontspannend.

Het is een ontspannende en bijna meditatieve manier van creatief bezig zijn. Met ook nog eens supertoffe resultaten! Inmiddels ben ik zover dat ik het stippen niet mee doe omdat ik anders als een kip zonder kop rondren, maar nu doe ik het omdat ik het zo leuk vind om te doen en steeds weer nieuwe dingen wil maken. Vaak ben ik zó enthousiast bezig dat het moeilijk is om ermee te stoppen.

porselein stippen

Stippen op Porselein, een heerlijke ontspannen bezigheid.

Het stippen kent zn oorsprong in Australië, bij de eerste bewoners van dit land, nl de Aboriginals. De Aboriginals, een typisch nomadenvolk. Hiervan is rotskunst  gevonden die al meer dan 50.000 jaar oud schijnt te zijn! Deze kunst had tot doel om kennis over te dragen op volgende generaties. Handig, zeker omdat de Aboriginals geen schrift kenden.

De workshops die ik geef in het Porselein Stippen zijn absoluut een supergezellige activiteit. Met heerlijke thee, een lekker glas fris of wijn, een tafel vol lekkernijen. Kortom genieten!
Ik heb verschillende soorten keramiek zoals bordjes en schaaltjes waaruit je kunt kiezen. Ik geef je alle tips en tricks en al het materiaal is aanwezig. Aan het eind van de workshop neem je je eigen toffe gestipte eindresultaat mee naar huis.

Het Stippen op Porselein is een heerlijke workshop voor vriendinnen, zussen, collega’s, buren enz.

Tip: Stippen tijdens een Babyshower.

Wat ook ontzettend leuk is om te doen is een workshop Stippen op Porselein Baby Shower.
We maken tijdens deze workshop voor de aanstaande moeder een mooi gebaksbordje met bijvoorbeeld een roze of blauw hart, waarop de kersverse mama, als de baby straks geboren is, haar bezoek een heerlijk beschuit met muisjes kan serveren. Kijk hier voor meer info.

Meer weten over de workshop Porselein Stippen?