Skip to main content

Ervaar een onvergetelijke baby shower met een blijvende herinnering!

Een onvergetelijke middag voor een aanstaande mama
Samen maken jullie een blijvende herinnering
Unieke gebaksbordjes om straks beschuit met muisjes op te trakteren
Samen creatief aan de slag, met heerlijke lekkernijen op tafel!

Workshop porselein stippen tijdens een gezellige babyshower.

Helemaal hip en ontzettend gaaf is het: Het organiseren van een babyshower voor de aanstaande mama. Voordat alle drukte rondom een pasgeboren kindje begint, nog even wat quality time met (schoon)moeders, (schoon)zussen, beste vriendinnen, tantes en/of nichten.

Wie nodig je uit?

Worden er alleen maar vrouwen uitgenodigd? Traditioneel gezien wel ja. Maar… laat je alsjeblieft niet beperken! Nodig iedereen uit waarvan je weet dat de mama in spé ze er graag bij wil hebben!

Wat kun je verwachten van een babyshower bij Casa Creatief ?

De tafel in het gezellige proeflokaal van aProbar in De Bilt is sfeervol gedekt. Wil je dat het binnen (of misschien ook al wel buiten) versierd is met versiering in een bepaalde kleur of sfeer? Je kunt dit zelf van te voren komen aanbrengen. Uiteraard kan ik dit, in overleg met jou, ook voor je doen.

Proost! Op de mama, het nieuwe kindje en de gezellige middag!

Bij binnenkomst heb ik een lekker glas, uiteraard alcoholvrije, bubbels klaar staan. Altijd een feestelijk begin van een onvergetelijke middag! We toasten op de toekomstige mama en haar kindje. Én op deze middag natuurlijk! Natuurlijk hebben we ook thee, koffie, frisdrank en huisgemaakte taart!

En dan gaan we aan de slag!

Er staan allemaal blanco gebaksbordjes klaar om door jullie te worden omgetoverd in een prachtig kraam-gebakstel, als cadeau en herinnering voor de mama in spé.

babyshower jongen

Hoe gaat het stippen precies? Kan iedereen dat wel?

Om je gelijk gerust te stellen: Iedereen kan het! Zelfs voor een hoogzwangere vrouw is het een ontspannen en heerlijke manier van creatief bezig zijn.

Tijdens deze Babyshower Porselein Stip Workshop gaan we allemaal aan de slag met gebaksbordjes. Alle kleuren porseleinverf staan op tafel, net als al het andere stipmateriaal, en het is aan ieder voor zich de keus hoe en welke motieven er gestipt gaan worden.
De kleur van de verf die gebruikt gaat worden, kiezen jullie met elkaar. Door allemaal dezelfde kleuren te gebruiken, ontstaat er een geheel. Ook al zijn de patronen verschillend.

Wat patronen betreft hebben jullie ook helemaal je eigen keus. Je kunt werken met de speciale ronde stip sjablonen die we hebben, maar je kunt ook je eigen creativiteit de vrije hand geven.
Op de gebaksbordjes op de foto’s is een mooi blauw of roze hart gestipt. Maar nogmaals, jullie bepalen zelf wat je er van maakt. Er zijn genoeg voorbeelden aanwezig.
Uiteindelijk heeft de aanstaande moeder een prachtig, handgemaakte gebakstel waarop zij, als de baby straks geboren is, haar bezoek een heerlijk beschuit met muisjes kan serveren. Ze zal dan ongetwijfeld steeds even terugdenken aan de gezellige middag die ze had tijdens de babyshower.

Het eindresultaat wordt naderhand afgebakken en kan daarna gewoon worden afgewassen.

Wil je meer weten over de leuke Baby Showers?